Курс по англиски јазик за професори во Мегасофт

[vc_row css=”.vc_custom_1456998711092{padding-top: 20px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

На 17.02 (понеделник) професорите од 2 група кои го посетуваа курсот по англиски јазик во ,,Мегасофт,, ја заокружија својата доквалификација со полагање на соодветни тестови и успешно го завршија курсот.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Date

April 7, 2020

Category

Соработки со фирми