ДИРЕКТОРОТ НА СОУ “ТАКИ ДАСКАЛО“ НА СИТЕ ВРАБОТЕНИ И НА УЧЕНИЦИТЕ ИМ ПОСАКУВА УСПЕШЕН ПОЧЕТОК НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА, СО ЖЕЛБИ ЗА ДОБРО ЗДРАВЈЕ И УСПЕХ

Date

October 1, 2020

Category

Активности