Активности

[vc_row content_width=”grid” css=”.vc_custom_1457098152928{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 56px !important;}”][vc_column]

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Активности

ПРОТОКОЛ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА НАСТАВАТА ВО СОУ “ТАКИ ДАСКАЛО“ БИТОЛА ВО УЧЕБНАТА 2021/22 ГОДИНА

Активности

ПЛАН ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА НАСТАВАТА ВО СОУ “ТАКИ ДАСКАЛО“ БИТОЛА ВО УЧЕБНАТА 2021/22 ГОДИНА

Активности

РЕЗУЛТАТИ ОД ДРЖАВНА МАТУРА – августовска сесија

Активности

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА КОРУПЦИЈА ВО СОУ “ТАКИ ДАСКАЛО“ – БИТОЛА

Активности

КОНКУРС ЗА УПИС ВО УЧЕБНАТА 2021/22 ГОДИНА – ВТОРО ПРИЈАВУВАЊЕ

Активности

Лични услуги – техничар за козметичка нега и убавина

Активности

ДРЖАВНА МАТУРА СОУ ТАКИ ДАСКАЛО – математика

Активности

ДРЖАВНА МАТУРА САБА – математика

Активности

ДРЖАВНА МАТУРА СОУ ТАКИ ДАСКАЛО -англиски јазик

Активности

ДРЖАВНА МАТУРА СПОРТСКА ГИМНАЗИЈА – англиски јазик

Активности

ДРЖАВНА МАТУРА САБА – англиски јазик

Активности
[/vc_column][/vc_row]