Директор

each individual piece of crafting: In the course of action helpwithassignment review of writing generate interesting headings to give the paragraphs an
how to write an essay journal https://freeessaywriter.org how write email to hr

[vc_row content_width=”grid”][vc_column offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-12″][vc_empty_space height=”100px”][vc_single_image image=”7001″ img_size=”full”][vc_empty_space]

Добре Босилковски - Директор
[vc_empty_space][/vc_column][vc_column css=”.vc_custom_1457531525821{padding-top: 154px !important;padding-right: 5% !important;padding-bottom: 100px !important;}” offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-12″]

Добре Босилковски

[vc_empty_space height=”22px”][vc_column_text]Добре Босилковски, роден 1960 година, во Вирово, дипломирал на Филозофскиот факултет во Скопје, на наставно-научната студиска група за социологија и се стекнал со звањето дипломиран социолог.
Во СОУ “Таки Даскало“ – Битола работи од 2000 година на работно место професор по социологија и граѓанско образование. Како професор со успех ја извршувал својата работа за што говорат освоени повеќе награди на реегионални и државни натпревари со ученици од гимназиско и стручно образование.
Својата професионална кариера ја продолжува како помошник-директор од 2005 година, се до моментот кога е именуван на функцијата в.д.директор на СОУ “Таки Даскало“ – Битола.
Бил вклучен во голем број училишни проекти, проекти во соработка со Министерството за образование и наука, во проектот на Центарот за стручно образование и обука за модернизација на средното стручно образование, учесник на голем семинари, обуки за професионален развој, има објавено и стручни трудови од својата област.
Во моментов е член на Комисијата за државна матура при Државниот испитен центар.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”22px”][/vc_column][/vc_row]