РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ПОКРИВОТ ВО СОУ “ТАКИ ДАСКАЛО“

Привршуваат градежните активности околу реконструкцијата на покривната конструкција на двете училишни згради во СОУ “Таки Даскало”. Во посета на училиштето беше и заменик-министерката за образование и наука Елизабета Наумовска, која направи обилкола да види како се одвива реконструкцијата. Инаку, проектот е финансиран со средства од Министерството за образование и наука.

Date

June 29, 2020

Category

Активности