ПСИХОЛОГОТ МАРИЈА МЛАДЕНОВСКА ДИМИТРОВСКА ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА “4 НОЕМВРИ“

Свечено доделување на Општинската награда “4 Ноември’ на Општина Битола за 2019 година – во областа на образованието на стручниот соработник – психолог м-р Марија Младеновска-Димитровска, за нејзиното учество на XVI Европски конгрес за психологија, на Државниот универзитет Ломоносов, во Москва, Русија, како единствен учесник од Република Македонија. Ова е прв пат вработен во СОУ “Таки Даскало“ да го добие највисокото општинско признание на Битола. Наградата и ја врачи градоначалничката на Општина Битола, м-р Наташа Петровска.

 

Date

May 27, 2020

Category

Активности