Посета на американска амбасада

Учениците од прва година од билингвалната паралелка на СОУ “Таки Даскало“, и професорките по англиски јазик Наташа Котевска и Валентина Богојовска, беа во посета на Американската амбасада во Скопје, каде остварија средба со американската амбасадорка н.е. Кејт Брнз, директорот на Мисија на УСАИД и др. дипломати.

Date

April 26, 2020

Category

Активности, Останато