Општински натпревар по хемија

На 22.02.2019 во ОУ,,Тодор Ангелевски,” се одржа општински натпревар по хемија на кој учествуваа ученици од прва и втора година од нашето училиште пор менторство на професорките по хемија Катерина Митревска и Соња Ѓоргиевска.

Date

April 7, 2020

Category

Активности