КРЕАТИВНИ ПРОЕКТИ ИЗРАБОТЕНИ ОД УЧЕНИЦИТЕ ОД ГРАДЕЖНО-ГЕОДЕТСКАТА СТРУКА

Учениците од градежно – геодетската струка од  СОУ “Таки Даскало”

под менторство на Снежана Баљаревска Стојановска  –  и во овие вонредни услови покажаа дека креативноста нема граници …

-Среќа е да се биде наставник  на мотивирани, инвентивни и имагинативни ученици.

Многу се гордеам со Вас. Ви  благодарам  за времето и трудот вложен во вашите креации .

 

 

Date

May 27, 2020

Category

Активности, Градежно-геодетска струка