Конкурс за запишување ученици во I година во СОУ “Таки Даскало” во учебната 2020/21 – второ пријавување

Конкурс за запишување ученици во I година во СОУ “Таки Даскало” во учебната 2020/21 – второ пријавување

Date

June 24, 2020

Category

Активности