Активности

Распоред за вонредни септември 2020

Активности

КОДЕКС ЗА ОНЛАЈН НАСТАВА

Активности

КУЌЕН РЕД, ПРОТОКОЛИ ЗА ПОСТАПУВАЊЕ ВО СОУ “ТАКИ ДАСКАЛО“ БИТОЛА

Активности

СОУ“ТАКИ ДАСКАЛО“ НА СИТЕ ВРАБОТЕНИ И НА УЧЕНИЦИТЕ ИМ ГО ЧЕСТИТА 8 СЕПТЕМВРИ ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА

Активности

ГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА РАБОТА НА СОУ “ТАКИ ДАСКАЛО“ БИТОЛА 2020/21

Активности

Календар на активности за август 2020 година

Активности

Распоред за полагање на македонски јазик и литература од државна матура за 30.06.2020

Активности

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ПОКРИВОТ ВО СОУ “ТАКИ ДАСКАЛО“

Активности

Конкурс за запишување ученици во I година во СОУ “Таки Даскало” во учебната 2020/21 – второ пријавување

Активности

Ранг – листи на кандидатите кои конкурирале за запишување во I година во јунскиот уписен рок (прво пријавување) во учебната 2020/2021 година во СОУ “Таки Даскало“

Активности / Резулати од јунскиот уписен рок во учебната 2020/21 година

Упис на ученици во прва година во СОУ “Таки Даскало” – Битола за учебна 2020-2021

Активности

РАСПОРЕД ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА УЧЕНИЦИ ВО ПРВА ГОДИНА ОД СОУ “ТАКИ ДАСКАЛО” – БИТОЛА

Активности